Η εταιρία

Η εταιρεία ΝΡ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1993 από την Νίκη Ρωμαίου, με κύριο αντικείμενο την ραφή κουρτινών και ειδών διακόσμησης.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητες μας, στην εμπορία υφασμάτων κουρτινών και επιπλώσεων, συστημάτων ανάρτησης και σκίασης, φωτιστικών, μικροεπίπλων, ταπετσαριών τοίχου και μοναδικών χειροποίητων διακοσμητικών ειδών.

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους προμηθευτές, οι οποίοι διαθέτουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά, τόσο για τον δημιουργικό σχεδιασμό τους, όσο και για την ποιότητα των πρώτων υλών τους. Σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι σας, τον επαγγελματικό σας χώρο, το σκάφος σας.

Στόχος μας είναι πάντα η ποιοτική κατασκευή και η ανάδειξη του τελικού προϊόντος, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή και συνεπή εξυπηρέτηση.

Εργαστήριο ραφής

Εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζουμε να είμαστε μεταξύ των πρωτοπόρων κατασκευαστών κουρτινών, καλυμμάτων και αξεσουάρ διακόσμησης.

Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας, ο δημιουργικός σχεδιασμός μας και η πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας διασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε συμβουλευτική διακόσμηση, μέτρηση, κατασκευή και τοποθέτηση, καθώς επίσης τη συντήρηση και τον καθαρισμό των κουρτινών που σας προμηθεύσαμε.